Bardejov.sk Mapy.sk Makovica.sk
  Telefon : 00421 908 338951
E-mail: info@privat-ujozefa.sk
  Home  
Tisztelt vendégeink,
A Privát U Jozefa magánszállás a festői Bardejov-Mihályi szabadidő központban található. Ez csupán 4 km-re van Bardejov központjától, igy kiváló szálláslehetőség azok számára , akik szeretnének távol maradni a város zajától, de nem akarnak lemondani az esti szorakozásról és a bevásárlasi lehetőségről. A környék számos lehetőséget nyújt a szabadidő aktív eltöltésére ugy télen mint nyáron.

Bardejov ismert történelmi város, melynek nagy részét az emlékmü rezervátum alkotja, az UNESCO által is jegyzett, védett épületekkel. Mihályi városrész 150 méterrel (550 m-es t.sz.f. magasságban) a város felett terül el.

6 km-re Bardejov városától található a Brdejovi fürdő, világhírü ásványi eredetü forrásaival, mely szeretettel várja a látogatókat, üdülésre vagy gyógyulásra vágyókat.

Létesitményünk igyekszik kényelmes szállást biztosítani kedves vendégeinknek. A szobákhoz egy jól berendezett konyha , kerékpárok és sífelszerelés tárolására alkalmas helyiség, valamint egy zárt parkoló is tartozik. Mindez azért, hogy kedves vendégeink valóban otthon érezzék magukat. A vendégeinknek, akik étteremben óhajtanak táplálkozni, melegen ajánljuk a Arkáda éttermet Bardejovban.

Kedves vendégeink,
Bárhogy is akarják tőlteni a nyaralást, sportall, fürdőzéssel vagy városnézéssel, a szálláson mindíg kellemes légkőr fogadja majd Önöket, hogy kipihenve ébredjenek a következő napra.

Mindenkit szeretettel várunk !
  Top
Home
Árlista
Szobafoglalás
Slovensky Deutsch English Polski Magyarul Russian version
   
Jól érezte magát Mihályiban?
Van olyan fényképe, amely kifejezné elégedettségét, vagy egy vidám története, amelyet szeretne megosztani másokkal is? Amennyiben igen, küldje el nekünk. Biztosan megtalálja azt honlapunkon, és mi egy kis figyelmességgel ajándékozzuk meg Önt. A fényképeket elektronikus úton a következő e-mail címre küldheti: info@privat-ujozefa.sk. Várjuk e-mailjét.
 
next ...
  Design by: webové stránky na míru Copyright Š 2004-2011 Privát: U Jozefa - Jozef Gibež, Bardejov - Mihážov.
Pačia sa Vám naše stránky, alebo máte nejaké pripomienky ? Kontaktujte nášho webmastera