Bardejov.sk Mapy.sk Makovica.sk
  Telefon : 00421 908 338951
E-mail: info@privat-ujozefa.sk
  Sz��ll��s  
Kedves vendégeink,
Kényelmes szállást kínálunk Önöknek, standart szinvonalon berendezett szobákban, nagyon kellemes árszinvolanalon, gyönyörü környezetben, a Bardejovi üdülőközpontban - Mihályban. Igyekszünk mindent megtenni, hogy vendégeink ideális körülmények között tölthessék szabadságukat és felejthetetlen élményeik maradjanak az üdülésről.

A Privát U Josefa szállás egy családiház külön bejáratu földszinti lakásában van. A szállás maximális kapacitása 10 ágy, egy, két vagy háromszemélyes szobákban. A berendezés standart, a szobákban magnó is van. A szobák közös folyosóra nyilnak. A szociális berendezést, mosdóval és fürdőkáddal, valamint a WC-t a vendégek közösen használják.

A vendégek rendelkezésére áll egy nappali szoba TV készülékkel, valamint konyha gáztüzhellyel, kávéfőzővel, hütőszekrénnyel és edényekkel berendezve. A konyhában ebédlő sarok található 10 vendég részére. A jol berendezett konyhát főleg a diákok és a gyerekkes családok fogják értékelni.

Nyáron a vendégek használhatják a kerti altánt grillező berendezéssel, amihez szivessen készítünk fát, szenet és segítünk a tüzgyujtással is. A kert szintén a vendégek rendelkezésére áll, tehát családi környezetben fogják a vendégeink érezni magukat.

Miért válassza a Privát u Jozefa, Bártfa-Mihályi (Bardejov Mihažov) szálláshelyet?

Az általunk kínált szálláshely a város csendes részében, egy zöldövezet közepén helyezkedik el. Ügyfeleink számára személyre szabott hozzáállást és kellemes családi hangulatot kínálunk, hogy az általunk biztosított szálláshely az idelátogatók második otthona legyen útjaik során. Az itt töltött idő kellemesebbé tétele érdekében biztosítunk továbbá:

  • Ingyenes vezeték nélküli WIFI 15Mb/s internetes hozzáférést (a kertben/teraszon is).
  • Az elszállásolt vendégek rendelkezésére áll a szabadon hozzáférhető, teljes felszereltségű konyha.
  • Kis társalgó TV-vel és műholdas csatornákkal.
  • Ügyfeleink kényelme és nyugodt álmai érdekében minden ágyon 2 vánkos, (90x70 + 70x50).
  • Naponta ingyenes kávé és tea a konyhában.
  • Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban.
  • Esős időjárás esetén ingyenes esernyőkölcsönzés.
  • Igény esetén ingyenes vasaló- és vasalódeszka kölcsönzés.

A szállást főleg szenioroknak, diákoknak, és gyerekes családoknak ajánljuk. Itt mindent megtalálnak a kényelmes üdüléshez, Friss levegőt, csendes környezetet és gyönyörü kilátást a Csergoi hegyekre. A gyerekes családok itt megtalálnak mindent a kellemes szorakozáshoz.

  Top
Home
Árlista
Szobafoglalás
Slovensky Deutsch English Polski Magyarul Russian version
   
A legjobb kirándulás az Ön és gyermekei számára.
Szlovákiában kevés olyan hely van, amely annyi történelmi emlékkel dicsekedhet, mint Bártfa. A várost méltán hívják Szlovákia leggótikusabb városának. Csodálói nem csak a történészek, hanem a fiatal és idősebb generáció képviselői és gyermekes családok is. Bártfa szép és eredeti, költői és egyedi város, az itt élő emberek jellegzetes vonásaival: ... temperamentumosak és nyersek – egyúttal emberségesek és kedvesek ...olyan nyelvjárás, amelyet máshol nem hallani, emberek, akikkel máshol nem találkozhat.
 
next ...
  Design by: webové stránky na míru Copyright Š 2004-2011 Privát: U Jozefa - Jozef Gibež, Bardejov - Mihážov.
Pačia sa Vám naše stránky, alebo máte nejaké pripomienky ? Kontaktujte nášho webmastera