Bardejov.sk Mapy.sk Makovica.sk
  Telefon : 00421 908 338951
E-mail: info@privat-ujozefa.sk
  Haza  
Tisztelt vendégeink,
A Privát U Jozefa magánszállás a festői Bardejov-Mihályi szabadidő központban található. Ez csupán 4 km-re van Bardejov központjától, igy kiváló szálláslehetőség azok számára , akik szeretnének távol maradni a város zajától, de nem akarnak lemondani az esti szorakozásról és a bevásárlasi lehetőségről. A környék számos lehetőséget nyújt a szabadidő aktív eltöltésére ugy télen mint nyáron.

Bardejov ismert történelmi város, melynek nagy részét az emlékmü rezervátum alkotja, az UNESCO által is jegyzett, védett épületekkel. Mihályi városrész 150 méterrel (550 m-es t.sz.f. magasságban) a város felett terül el.

6 km-re Bardejov városától található a Brdejovi fürdő, világhírü ásványi eredetü forrásaival, mely szeretettel várja a látogatókat, üdülésre vagy gyógyulásra vágyókat.

Létesitményünk igyekszik kényelmes szállást biztosítani kedves vendégeinknek. A szobákhoz egy jól berendezett konyha , kerékpárok és sífelszerelés tárolására alkalmas helyiség, valamint egy zárt parkoló is tartozik. Mindez azért, hogy kedves vendégeink valóban otthon érezzék magukat. A vendégeinknek, akik étteremben óhajtanak táplálkozni, melegen ajánljuk a Arkáda éttermet Bardejovban.

Kedves vendégeink,
Bárhogy is akarják tőlteni a nyaralást, sportall, fürdőzéssel vagy városnézéssel, a szálláson mindíg kellemes légkőr fogadja majd Önöket, hogy kipihenve ébredjenek a következő napra.

Mindenkit szeretettel várunk !
  Top
Home
Árlista
Szobafoglalás
Slovensky Deutsch English Polski Magyarul Russian version
   
Tervezze meg bártfai (bardejovi) szabadságát.
Bártfa (Bardejov) világhírű fürdőváros,amelynek része a Bártfai fürdő (Bardejovské Kúpele) . Ma Szlovákia legkeresettebb fürdőközpontjai közé tartozik. A Bárfai Fürdő legnagyobb gazdagsága a gyógyhatású ásványvízforrások. A fürdőben keringési rendszeri, emésztési rendszeri, epe, máj és légzőszervi megbetegedések gyógyításával foglalkoznak. Amennyiben nem sikerült a nyáron szabadságolnia, ne csüggedjen, a Bártfai Fürdő ősszel is csodálatos. Engedje, hogy az ősz színei és illata megihlessék és pihenjen meg nálunk. Jó minőségű szálláslehetőséget kínálunk a legalacsonyabb áron a városban.
 
next ...
  Design by: webové stránky na míru Copyright Š 2004-2011 Privát: U Jozefa - Jozef Gibež, Bardejov - Mihážov.
Pačia sa Vám naše stránky, alebo máte nejaké pripomienky ? Kontaktujte nášho webmastera